Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ticket to Ride Asia - utvidelse til brettspill med kart over Asia

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 238,-
Få igjen på lager
SKU
7197
   

Ticket to Ride Asia tilleggspakken kommer med to spillbrett med kart over kontinentet, og byr derfor på to nye morsomme spillemåter. Den asiatiske spillutvidelsen introduserer muligheten til å spille med en sjette spiller, og er en morsom utvidelse hvor man kan spille det populære brettspillet med lag! Denne tilleggspakken inneholder selvfølgelig alt du trenger av ekstrautstyr som ikke følger med i de originale utgavene. Spillutvidelsen krever at du har ett av grunnspillene for å kunne spille, og dette spillet er derfor en tilleggspakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa.

Her får man to nye kart som begge gir deg spennende opplevelser i det eksotiske Asia:

Asia: På dette kartet er to og to spillere på lag. Man har egne billetter og egne togkort, og du må ut fra handlingene til medspilleren din prøve å finne ut hvilke billetter han har. Der har selvsagt ikke lov å snakke sammen, men kan utveksle enkelte togkort. Dette er en spennende og ny måte å spille Ticket to Ride på. For 2, 4 eller 6 spillere.

Legendary Asia: På den andre siden av spillebrettet er også et kart over Asia, men med helt andre ruter. Ønsker du å ta den rolige ruten langs Silkeveien, eller nedover de travle rutene i Indokina? Men vær i alle fall klar til den hårreisende turen over Himalaya!

Inneholder:

  • 1 spillbrett med 2 kart
  • 36 destinasjonsbilletter
  • 6 kortholdere
  • 9 tog i 5 farger

Detaljer:

  • Spilletid: 30-60 min
  • Antall spillere: 2-6
  • Alder: fra 8 år

Merk: Ikke et selvstendig spill - må benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa

Produktdetaljer
Modell720113
EAN824968117736
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.