Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride First Journey Nordic

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Vår lavpris: 267,-
På lager
SKU
24040
   

Ticket to Ride First Journey er den lettspilte versjonen av det originale Ticket to Ride, tilpasset barn og unge i alle aldre. Det er lett å lære og raskt å spille, og er en perfekt introduksjon til Ticket to Ride-universet.

Spillerne skal samle togkort, sikre seg ruter på kartet og forsøke å koble sammen byene på billettene sine for å vinne spillet.  

  • Antall spillere: 2-4 (Best med 3-4)
  • Alder: 6+
  • Spilletid: 15-30 minutter
  • Språk: Engelsk (Norske regler)
Produktdetaljer
ModellDOW720927
EAN824968209271
MerkeTicket to Ride
Alder6-10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.