Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride First Journey Nordic

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 267,-
Få igjen på lager
SKU
24040
   

Ticket to Ride First Journey er den lettspilte versjonen av det originale Ticket to Ride, tilpasset barn og unge i alle aldre. Det er lett å lære og raskt å spille, og er en perfekt introduksjon til Ticket to Ride-universet.

Spillerne skal samle togkort, sikre seg ruter på kartet og forsøke å koble sammen byene på billettene sine for å vinne spillet.  

  • Antall spillere: 2-4 (Best med 3-4)
  • Alder: 6+
  • Spilletid: 15-30 minutter
  • Språk: Engelsk (Norske regler)
Produktdetaljer
ModellDOW720927
EAN824968209271
MerkeTicket to Ride
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.