Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride Nordic Scandinavia

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
4136
   

I Ticket to Ride Norden kan du besøke Norges flotte fjorder og de majestetiske fjellene langs Raumabanen. Kjenn lukten av saltvann ved de travle svenske havnene ved Østersjøen.

Reis igjennom det danske landskapet hvor vikingene engang holdt til. Hopp på toget i Finland og kryss polarsirkelen i midnattssolens rike.

Detaljer:

 • For maks 3 spillere.
 • Spilletid: 45min
 • Alder: 8+ 
  Produktdetaljer
  Modell7298
  EAN824968717080
  MerkeTicket to Ride
  Alder8+
  Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.