Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride Rails and Sails

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
21510
   

Oppdag en helt ny verden innenfor Ticket to Ride: Rails & Sails hvor spillet nå også inkluderer båter.

Inneholder kart på begge sider av brettet med verdenskartet på den ene siden og de store Amerikanske innsjøene på den andre siden. Med både tog og båt kort kan du nå reise over hele verden og kreve ruter på kartet, men også bruke dem til å bygge båthavner og høyne dine poeng.

Spillet inkluderer en helt ny billett – Tour ticket, som gir deg mange ekstra poeng!

Detaljer:

  • Spilletid: 60-120 min
  • Antall spillere: 2-5
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell720926
EAN824968720929
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.