Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride The Nederlands - tilleggspakke

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 277,-
Få igjen på lager
SKU
14828
   

Ticket to Ride - The Nederlands, er et nytt kart til Ticket to Ride eller Ticket to Ride: Europa, med hovedfokus på det sentrale og sørlige "hjertet" av kontinentet.

Denne utvidelsen introduserer 45 nye terrengkort, fordelt på tre forskjellige terrengtyper. Hver type er forbundet med ulike rutefarger: Ørken- og savannekort for gule, oransje og røde ruter; jungel- og skogskort for grønne, blå og lilla ruter; og fjell- og klippekort for svarte, hvite og grå ruter.

  • Alder: fra 8 år
  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 - 60 min
     
Produktdetaljer
Modell720120
EAN824968817766
MerkeTicket to Ride

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.