Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride The Nederlands - tilleggspakke

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Vår lavpris: 277,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
14828
   

Ticket to Ride - The Nederlands, er et nytt kart til Ticket to Ride eller Ticket to Ride: Europa, med hovedfokus på det sentrale og sørlige "hjertet" av kontinentet.

Denne utvidelsen introduserer 45 nye terrengkort, fordelt på tre forskjellige terrengtyper. Hver type er forbundet med ulike rutefarger: Ørken- og savannekort for gule, oransje og røde ruter; jungel- og skogskort for grønne, blå og lilla ruter; og fjell- og klippekort for svarte, hvite og grå ruter.

  • Alder: fra 8 år
  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 - 60 min
     
Produktdetaljer
Modell720120
EAN824968817766
MerkeTicket to Ride

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.