Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride United Kingdom - tilleggspakke

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
15225
   

Bestselgeren Ticket to Ride får et ansiktsløft! UK-utvidelsen kommer med en helt nye togkort, inkludert ekstra lokomotiver og teknologikort som «Mechanical Stoker» eller «Thermocompressor» som lar spillerne utvikle sin egen teknologi, bygge togene raskere og sikre seg flere ruter.

  • Anbefalt alder: 8+
  • Antall spillere: 2-5 spillere
Produktdetaljer
Modell720123
EAN824968817773
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.