Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ticket to Ride USA 1910 - utvidelse til brettspill med togbaner gjennom Amerika

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 160,-
Få igjen på lager
SKU
09182-291
   

Ticket to Ride - USA 1910 er en kortutvidelse til det originale og populære Ticket to Ride spillet! Utvidelsen består av 181 nye kort som inkluderer 35 nye destinasjonskort, et nytt GlobeTrotter bonuskort for å ha fullført flest billetter, i tillegg til en komplett erstatningsstokk med alle kortene fra original spillkortstokk. Man kan spillet dette morsomme strategispillet på hele tre nye måter, og tilleggspakken inkluderer 1910-regler som kun tar for seg de nye destinasjonsbillettene. Ønsker man en større variasjon kan man spille Megaspillet med alle destinasjonskortene samlet, eller man kan spille Big Cities som kun bruker billetter til enkelte store byer.

USA 1910-kortene og regelvariantene vil virkelig endre strategiene og taktikkene dine når du spiller Ticket to Ride. Spillet er enkelt og kjapt å lære, og byr på timevis med spillmoro. Utvidelsen må kombineres med det originale Ticket to Ride-brettspillet og er ikke et frittstående spill.

Inneholder:

  • 35 nye bonusbilletter med 1910-logo
  • 1 GlobeTrotterkort
  • 34 bonusbilletter
  • 110 vognkort
  • 1 bonuskort for lengste rute

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-5
  • Spilletid: 30-60 min
  • Alder: fra 8 år

Merk: Ikke et selvstendig spill - må benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa.

Produktdetaljer
Modell7216
EAN824968817711
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.