Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride USA

Brettspillserien Ticket to Ride - bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
4137
   

Ticket to Ride har vunnet brettspillverdenens mest prestisjetunge pris (Spiel des Jahres), og har solgt i hundretusener over hele verden. Nå har du sjansen til å finne ut hvorfor! Spennende og moro. Spillerne samler kort av ulike typer togvogner de bruker til å lage jernbaneruter gjennom USA.

  • Spilletid 30-60 minutter.
  • For 2-5 spillere.
  • Fra 8+ år.
Produktdetaljer
Modell7291
EAN824968717011
MerkeTicket to Ride
Alder8, 9, 10, 11, 12, 13+

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.