Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Tiny Love klassisk uro - into the forrest

Tiny Love babyleker - babygym, uro, vognleke, vippestol og aktivitetsleker.

Tiny Love babyleker og babyutstyr er utviklet med 7 trinn for utvikling i tankene, hos Tiny Love heter det: 7 Development Wonders. Dette er et sett med retningslinjer for ulike milepæler i barnets utvikling. Babylekene fra Tiny Love skal bidra i utviklingen av barnets kognitive ferdigheter, med språk og kommunikasjon, finmotorikk, sansene, grovmotorikk, fantasi og kreativitet, og emosjonell intelligens. En baby er svært mottakelig for nye inntrykk og læring, og som et bidrag i denne viktige utviklingen kommer babygym, aktivitetsleker, uroer, vognleker og vippestoler fra Tiny Love svært godt med.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 652,-
På lager
SKU
05192-24
   

En klassisk uro for barnesengen med morsomme skogsdyr fra Tiny Love into the forrest. Uro med unikt design, med engasjerende sorte og hvite spiraler som stimulerer babyens visuelle kognisjon. 20 minutter med uavbrutt klassisk musikk beroliger barnet når det er på tide å sove. Uroen vokser med barnet, og kan brukes som en frittstående musikkboks når tiden for uroer er forbi.

Uroens myke nattlys hjelper barnet inn i drømmeland. Knapper som kan kontrolleres av babyen, som fremmer barnets nysgjerrighet.

Funksjoner:

 • Svarte og hvite spiraler
 • Beroligende nattlys
 • 20 minutter med klassisk musikk
 • Blir til frittstående musikkboks

Alder:

 • 0-3 mnd: La barnet oppleve de svake bevegelsene fra de svarte og hvite spiralene, og slå på musikken for å se den positive effekten klassisk musikk har på nyfødte
 • Fra 5 mnd: Når tiden man trenger en uro er forbi kan du fjerne armen og gjøre uroen om til en frittsående musikkboks. Barnet ditt vil snart aktiverer musikkboksen alene.

Med Tiny Love into the forreste uro oppmuntres barnet til :

 1. Språk og kommunikasjon
 2. Karakterene forsvinner og kommer frem over barnets hodet, og det blir da en borte titt-tei lek
 3. Når barnet blir større kan det selv trykke på knappene og oppleve årsak - effekt
 4. De smilende karakterene og spiralens sakte bevegelse, samt avslappende musikk, stimulerer barnets syn og hørsel
 5. Beroligende musikk og nattlys skaper en atmosfære som beroliger barnet og hjelper det til å sove

Detaljer:

 • Mål: 12 x 40 x 34 cm
 • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
Modell3333130511
EAN7290108861365
MerkeTiny Love
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.