Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Tiny Love Musical Nature Stroll - uro til barnevognen

Tiny Love babyleker - babygym, uro, vognleke, vippestol og aktivitetsleker.

Tiny Love babyleker og babyutstyr er utviklet med 7 trinn for utvikling i tankene, hos Tiny Love heter det: 7 Development Wonders. Dette er et sett med retningslinjer for ulike milepæler i barnets utvikling. Babylekene fra Tiny Love skal bidra i utviklingen av barnets kognitive ferdigheter, med språk og kommunikasjon, finmotorikk, sansene, grovmotorikk, fantasi og kreativitet, og emosjonell intelligens. En baby er svært mottakelig for nye inntrykk og læring, og som et bidrag i denne viktige utviklingen kommer babygym, aktivitetsleker, uroer, vognleker og vippestoler fra Tiny Love svært godt med.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 385,-
Få igjen på lager
SKU
05192-26
   

Unik bøyle til barnevognen med musikk, inspirasjon og engasjement på farten med Tiny Love Musikal nature uro. 7 leker som aktiveres av barnet gir morsom underholdning i vognen samtidig som du gjør barnets utvikling tilgjengelig og oppmuntrer til utvikling av motoriske ferdigheter. Elektronisk fugl som spiller 4 forskjellige sanger og som kan aktiveres av barnet.

Designet for to stadier av utvikling, sensorisk utvkling fra 0 mnd og læring om årsak - effekt fra ca 5 mnd. Fleksibel bue som justeres for å passe babyens alder og lekepreferanser.

  • Speil som det er lett å få tak i
  • Morsom ball som lager krinkle lyder
  • Fugl som aktiveres av barnet Babyaktivert propell
  • Tyggeleke som det er enkelt å få tak i
  • Buen kobles enkelt til vognen eller barnets kurv for morsom lek og underholdning, også på farten.

Detaljer:

  • Mål: 7 x 46 x 33 cm
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
Modell3333140421
EAN7290108861211
MerkeTiny Love
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.