Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Tiny Love uro til vognen

Tiny Love babyleker - babygym, uro, vognleke, vippestol og aktivitetsleker.

Tiny Love babyleker og babyutstyr er utviklet med 7 trinn for utvikling i tankene, hos Tiny Love heter det: 7 Development Wonders. Dette er et sett med retningslinjer for ulike milepæler i barnets utvikling. Babylekene fra Tiny Love skal bidra i utviklingen av barnets kognitive ferdigheter, med språk og kommunikasjon, finmotorikk, sansene, grovmotorikk, fantasi og kreativitet, og emosjonell intelligens. En baby er svært mottakelig for nye inntrykk og læring, og som et bidrag i denne viktige utviklingen kommer babygym, aktivitetsleker, uroer, vognleker og vippestoler fra Tiny Love svært godt med.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
05192-25
   

Sjarmerende klips leketøy for morsom lek på farten med Tiny Love uro som kan festes til vognen. Denne uroen stimulerer babyens sanser og nysgjerrighet. Klokkeformet vindklokke som lager lyd ved hjelp av berøring eller vinden. Mønstre og farger som tiltrekker babyens oppmerksomhet. Kan enkelt foldes bort.

Detaljer:

  • Mål: 30 x 12 x 12 cm
  • Alder: fra 3 mnd
Produktdetaljer
Modell33311091
EAN7290108860580
MerkeTiny Love
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.