Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TOPModel Dance - designbok

-33%

TOPModel fra Depesche - kreative og moteriktige skrive-, tegne-, og skolesaker

Her finner du alt en TOPModel trenger for ikke bare å se elegant og fasjonabel ut, men her kan også kreativiteten få fritt spillerom. I det brede TOPModel utvalget fra Depesche finner du aktivitetsbøker, fargeleggingsbøker, dagbøker, vesker, tegnesaker, sminke og mye mer. I tillegg til flotte skrive- og tegnesaker finnes det også trendy skolesaker og sminke i TOPModel serien.

33%
Kampanjepris 122,- 182,- Du sparer: 60,-
På lager
SKU
02225-114
   

TOPModel Dance – aktivitetsbok lar deg designe tøffe antrekk og stiler til TOPModel-dansere.

Boken inneholder 30 sider for fargelegging. Noen sider har ferdige skisser og alt du trenger og gjøre er å tegne/klippe ut/klistre på ønsket antrekk. Boken har dessuten god plass til notater, fargelegging for frihånd og øving. Bruk sjablongene til å klippe ut antrekk. Velg et mønster fra mønsterarkene og begynn designet av din helt egen dansestil. Mulighetene er mange, og det er bare kreativiteten som setter grenser.

Inneholder:

  • TOPModel Dance – aktivitetsbok
  • 3 sjablonger
  • 8 mønsterark
  • 2 klistremerkeark

Detaljer:

  • Mål: 30 x 26 x 1 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell4-11877
EAN4010070607272
MerkeTOPModel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.