Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TOPModel Ylvi Neon Coloring Book - aktivitetsbok med tusjer

TOPModel fra Depesche - kreative og moteriktig skrive-, tegne-, og skolesaker

Her finner du alt en TOPModel trenger for ikke bare å se elegant og fasjonabel ut, men her kan også kreativiteten få fritt spillerom. I det brede TOPModel utvalget fra Depesche finner du aktivitetsbøker, fargeleggingsbøker, dagbøker, vesker, tegnesaker, sminke og mye mer. I tillegg til flotte skrive- og tegnesaker finnes det også trendy skolesaker og sminke i TOPModel serien.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
02225-102
   

TOPModel Ylvi Neon Coloring Book - aktivitetsbok med tusjer gir deg 25 sider for fargelegging. Boken har 25 sorte sider med hvite motiver for tusjing. De 5 medfølgende tusjene, i neonfarger, vil «poppe» på den sorte bakgrunnen og resultatet blir fargerike kunstverk. For å sette prikken over i-en følger det også med et ark med søte klistremerker. En morsom aktivitetsbok for alle kreative spirer.

Inneholder:

  • TOPModel Ylvi Neon Coloring Book – aktivitetsbok
  • 5 tusjer
  • Klistremerker

Detaljer:

  • Mål: 20 x 16 x 3 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell4-11381
EAN4010070595876
MerkeTOPModel
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.