Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Touche strategispill - prisvinner av Mensa Select

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
04226-29
   

Spill kortene dine riktig og dann forskjellige mønstre på brettet i dette prisvinnende spillet fra Tactic. Hver spiller prøver å danne tre mønstre, samtidig som de prøver å ødelegge for de andres fremgang. Kombiner moroa med brettspill med spenningen fra kortspill!

Dette klassiske spillet krever taktikk og flaks. Spillet kan spilles individuelt eller i lag. Kan du forutsi hva de andre skal gjøre, og vil du bli Touché-mesteren i din familie?

Inneholder:

  • Tactic Touche brettspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 30+ min.
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell58772
EAN6416739587721
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.