Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Bumblebee AR bee vision mask - maske med visuelle effekter

-61%

Transformers roboter og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

61%
Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 494,- Du sparer: 299,-
På lager
SKU
03217-24
   

Nå kan du tre inn i Transformersverdenen som Bumblebee, og gjennom masken kan du se favorittkarakterene dine fra den sjette Transformer filmen. Med denne Bumblebee-masken kan du koble til mobilen din for den ultimate AR (augmented reality) opplevelsen. Ved å legge mobilen i masken kan du åpne opp denne nye verdenen ved hjelp av en unik HeroVision app og tre AR-markører som du kan plassere rundt lekeområdet. Kjemp i de episke kampene til Autobots med denne kampmasken, og skap nye historier og øyeblikk med favorittkarakterene dine. Kanskje du klarer å finne ut hvorfor Transformers stadig kommer til jorden?

Inneholder:

  • Bumblebee bee vision mask
  • AR-briller
  • 3 AR-markører
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Må kobles til app for visuelle effekter
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellE0707197
EAN5010993534555
MerkeTransformers
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.