Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers RID Hyper change heroes - Bumblebee

Transformers roboter og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
9312
   

Du har sett dem gjøre det på TV og i filmer - Transformers roboter beveger seg i full fart, og magisk skifter mellom modusene i en flytende bevegelse. I det ene øyeblikket er de et kjøretøy som kjører om kapp nedover motorveien, og i neste øyeblikk er de roboter i kamp. Transformers Hyper change Heroes bringer hjem den magiske konvertering, og du bytter mellom modusene i tre trinn! Velg mellom en rekke ulike konverteringsstiler, alle er designet for å skape den samme wow-effekten du ønsker å oppleve.

  • Endres ved hjelp av 3 trinn 
  • Inneholder figuren Bumblebee
  • Anbefalt alder: 6+
Produktdetaljer
ModellC2349
EAN5010993398720
MerkeTransformers
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.