Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Cyberverse Adventures Dinobots Unite - Bumblebee actionfigur med lys og lyd - 25 cm

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 675,-
På lager
SKU
02227-6
   

Gjør deg klar til å kjempe mot nye angrep på Cybertron med denne Bumblebee actionfiguren med lys og 10 lydeffekter, samt 4 tilbehør til actionfylt lek.

Kampen mellom heroiske autoboter og onde Decepticons fortsetter, og en ny, kraftig trussel kommer mot Cybertron. Det er opp til Grimlock og hans nye venner, Dinobots, å forene og redde planeten! Oppdag de unike kreftene og ferdighetene til hver Cyberverse-karakter, og se hvordan disse kreftene vil bli brukt til å forsvare Cybertron eller true den.

Rull ut og transformer! Konverteringsfunksjonen muliggjør sømløs transformering av Bumblebee-kjøretøy til robot! Se figuren konvertere til robotmodus i kontinuerlig bevegelse, og konverter tilbake til kjøretøymodus i 8 trinn. Leken har lys og 10 lydeffekter som aktiveres med en knapp. Bruk ekstrautstyret for å styrke din autobot!

Inneholder:

  • Bumblebee figur
  • 4 tilbehør
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 25 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Actionfiguren kan ikke brukes som bil

Produktdetaljer
ModellF2730
EAN05010993862269
MerkeTransformers
Transformers Bumblebee bil til robot i 8 steg F2730 Transformers Bumblebee bil til robot i 8 steg F2730

Fra bil til robot

Transformer Bumblebee til en robot i en kontinuerlig bevegelse, og tilbake igjen til bil i 8 steg.

Transformers Bumblebee med 4 tilbehør F2730 Transformers Bumblebee med 4 tilbehør F2730

Med ekstrautstyr

Bumblebee kommer med 4 ekstrautstyr til roboten, og sverdet får også plass i bilen.

Transformers Bumblebee med lys og lydeffekter F2730 Transformers Bumblebee med lys og lydeffekter F2730

Lys og lyd

Stilige lyd- og lyseffekter gjør lekeroboten mer levende og autentisk.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.