Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Cyberverse Adventures Dinobots Unite - Optimus Prime actionfigur med lys og lyd - 25 cm

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 648,-
På lager
SKU
02227-7
   

Gjør deg klar til å kjempe mot nye angrep på Cybertron med Roll 'n Change Optimus Prime actionfigur med lys og 10 lydeffekter, samt 4 tilbehør til actionfylt lek!

Kampen mellom heroiske autoboter og onde Decepticons fortsetter, og en ny, kraftig trussel kommer mot Cybertron. Det er opp til Grimlock og hans nye venner, Dinobots, å forene og redde planeten! Oppdag de unike kreftene og ferdighetene til hver Cyberverse-karakter, og se hvordan disse kreftene vil bli brukt til å forsvare Cybertron eller true den.

Rull ut og transformer! Konverteringsfunksjonen muliggjør sømløs transformering av Optimus Prime-kjøretøy til robot! Se figuren konvertere til robotmodus i kontinuerlig bevegelse, og konverter tilbake til kjøretøymodus i 12 trinn. Leken har lys og 10 lydeffekter som aktiveres med en knapp. Bruk ekstrautstyret for å styrke din autobot!

Inneholder:

  • Optimus Prime figur
  • 4 tilbehør
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 25 cm
  • Alder: fra 6 år

Merk: Actionfiguren kan ikke brukes som bil

Produktdetaljer
ModellF2731
EAN05010993862252
MerkeTransformers
Transformers Optimus Prime actionfigur fra lastebil til robot F2731 Transformers Optimus Prime actionfigur fra lastebil til robot F2731

Fra lastebil til robot

Transformer Optimus Prime til en robot i en kontinuerlig bevegelse, og tilbake igjen til bil i 12 trinn.

Optimus Prime figur med ekstrautstyr F2731 Optimus Prime figur med ekstrautstyr F2731

Med ekstrautstyr

Optimus Prime kommer med ekstrautstyr til roboten, og sverdet får også plass i lastebilen.

Transformers actionfigur med lys og lyd - 25 cm F2731 Transformers actionfigur med lys og lyd - 25 cm F2731

Lys og lyd

Stilige lyd- og lyseffekter gjør lekeroboten mer levende og autentisk.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.