Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Cyberverse ark power Optimus prime

Transformers roboter og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 596,-
På lager
SKU
06195-116
   

Se for deg dette: du er på jorden, fortsatt kulere enn alle på denne siden av Optimus Prime, og du har null hukommelse. Nå er du på oppdrag for å gjenopprette minner og oppdage alle dine fantastiske krefter. Kjemp mot Decepticons, dukk unna en eksplosjon eller to, og vær heroisk.

Endre Optimus Prime fra en robot til en lastebil i 11 enkle trinn og etterpå kan du sette på hans Ark Power våpen. Nå står ingen en sjanse. Du er den tøffeste og råeste Transformers-figuren der ute! Roboten måler hele 27,3 cm i høyden.

  • Endrer fra robot til lastebil i 11 trinn

Innhold:

  • Transformers Cyberverse – Optimus Prime
  • Ark Power

Detaljer:

  • Mål: 27,3 cm høy
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellE4218
EAN5010993599639
MerkeTransformers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.