Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Cyberverse spark armor Bumblebee

-35%

Transformers roboter og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
35%
Kampanjepris 222,95 Vår lavpris: 343,- Du sparer: 120.-
På lager
SKU
06195-115
   

Kappløpet om å finne Allspark er i gang mellom de heltemodige Autobotsene og de onde Deceptionsene. Med Allspark kan begge sider høste vanvittige nye egenskaper, inkludert makten til å forvandle vanlige biler om til Spark Armor. Bots som tidligere kun kunne bevegeseg på bakkenivå kan med Spark Armor plutselig fly, og de som tidligere kun kunne bevege seg i luften kan nå også bevege seg på bakkeplan. Allspark er mektig, og viktig, og den må ikke havne i gale hender!

I dette settet får du Transformers Cyberverse Spark Armor Bumblebee, han har tilegnet seg egenskapene til Allspark og kan nå fly av sted for å redde verden.

Innhold:

  • Transformers Cyberverse Spark Armor Bumblebee
  • Ocean Storm

Detaljer: 

  • Mål: 13 cm høy
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellE4329
EAN5010993600441
MerkeTransformers
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.