Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Cyberverse Ultimate S4 Volcanicus actionfigur - 25 cm

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 483,-
På lager
SKU
06225-41
   

Transformers Cyberverse Ultimate Volcanicus actionfigur på 25 cm som kan endre form i 12 trinn, med våpentilbehør inkludert.

Krigen mellom heroiske autoboter og onde Decepticons fortsetter i Bumblebee Cyberverse Adventures-animasjonsserien. Ettersom en kraftig ny trussel sikter mot Cybertron, er det opp til Grimlock og hans nye venner, Dinobots, å forene og redde planeten.

Oppdag de unike kreftene og ferdighetene til hver Bumblebee Cyberverse Adventures-karakter, og se hvordan disse kreftene vil bli brukt til å forsvare Cybertron ... eller true den. Volcanicus utnytter kraften til ren energi for en Energon Armor-Up. Slå på Volcanicus-figuren ved å trykke på nivået på figurens føtter for å automatisk feste Energon Armor. Figuren konverteres fra robot- til dragemodus i 12 trinn. Trekk ut våpentilbehøret i det siste konverteringstrinnet for å aktivere Twist-N-Change-funksjonen.

Inneholder:

  • Transformers Cyberverse Ultimate S4 Volcanicus

Detaljer:

  • Mål: 25 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF2748
EAN5010993885428
MerkeTransformers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.