Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Generations War for Cybertron - Kingdom Deluxe Blackarachnia actionfigur

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
07218-44
   

Se opp for Blackarachnia! Verdener kolliderer når Maximals og Predacons blir med i kampen, og kommer sammen med Autobots og Decepticons i en spennende kamp som vil endre skjebnen deres for alltid. Urkrefter slippes fri på slagmarken med de barske beast-modusene til Maximals og Predacons. Slipp fri urkraften til beistene med denne Blackarachnia-samlefiguren, som har detaljert dyre-modus og edderkoppinspirert tekstur.

Figuren kan forvandles til en edderkopp med bare 20 steg. Gjør Blackarachnia-figuren klar til kamp med sitt armbrøstvåpenet, men se på ryggen! Arachniden har alltids vært kjent for å rette den mot både fiender og allierte.

Det følger med et Golden Disk-kort som avslører en mulig skjebne til en nøkkelkarakter. Samle andre Kingdom figurer for å avsløre alle de 3 alternative skjebnene for hver karakter (selges separat)

Inneholder:

  • Transformers Generations War for Cybertron - Blackarachnia actionfigur
  • 1 Golden Disk-kort
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 14 cm (H)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellF0670
EAN5010993764778
MerkeTransformers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.