Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Movie 6 Mission Vision Figur - Bumblebee

Transformers roboter og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
09195-73

Se gjennom Bumblebees blikk og velg mellom: Bee Vision, Scout Vision og Autobot Vision. Du velger den beste sikten for actionfylte oppdrag.

Konverter Mission Vision Bumblebee figuren i 4 enkle trinn, fra robot til Chevrolet Camaro bil. Denne kule Bumblebee figuren er inspirert av Transformers vanvittige verden. Den modige Autobot-speideren modifiserer optikken hans for å unngå, spore eller kjempe mot skumle Decepticons.

Denne 20 cm høye figuren konverteres enkelt fra robot til bil og du vil ha endeløs moro.

Detaljer:

  • Mål: 20 cm høy 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE4104
EAN5010993544264
MerkeTransformers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.