Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Transformers Rise of the Beasts Weaponizer 2-pack actionfigurer - Optimus Prime og Chainclaw

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 252,-
Utsolgt
SKU
05233-3

Autobot-lederen Optimus Prime slår seg sammen med udyret Chainclaw, og sammen begir de seg inn i strid. Klassiske Transformers og udyrsroboter samles i en episk allianse - Beast Alliance! Med denne 2-pack kan barna kombinere Optimus Prime og Chainclaw med sine andre roboter og udyr for spennende eventyr og den ultimate lekekampen.

Kampen på jorda er ikke lenger kun mellom de heroiske autobotene og de onde Decepticons. Transformers: Rise of the Beasts introduserer også mystiske fraksjoner som Maximals, Predacons og Terrorcons i et episk 90-talls eventyr. Barna kan bygge opp Beast Alliance og forberede seg på strid med Transformers Beast Alliance leker og figurer inspierert av Transformers-filmen, Transformers: Rise of the Beast!

Inneholder:

  • Optimus Prime
  • Chainclaw

Detaljer:

  • Mål Optimus Prime: ca 15 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellF4612
EAN5010993958733
MerkeTransformers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.