Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trolls Blind Bag

Trolls leker, figurer, figursett og lekesett

Den populære animerte barnefilmen Trolls følger to Trolls, Poppy og Branch, som drar ut på leting for å redde landsbyen deres fra å bli ødelagt av Bergens, skapninger som spiser Trolls for å være lykkelig. Filmen og karakterene har tatt barn og voksne med storm. Bli med Poppy, Branch, Creek, Buggie, DJ Suki, King Peppy, Copper og alle de andre Trollene på nye eventyr. La barna gjenoppleve scener og øyeblikk de husker fra filmen, eller la dem skape sine egne historier med figurer, lekesett og tilbehør. Og med Trollenes hjelp vil de lære om vennskap, samarbeid mot!

Vår lavpris: 53,-
Få igjen på lager
SKU
23397
   

DreamWorks’ Trolls, som er laget av folkene bak Shrek, er en hårreisende og respektløs komedie full av utrolige opplevelser og fantastisk musikk.

Trolls, kjent for sitt bustete, fargerike og magiske hår, er de gladeste og lystigste skapningene som noensinne har brutt ut i sang.

  • Hver blindbag inneholder en figur
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellB6554
EAN5010994963408
MerkeTrolls
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.