Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trolls Fashion Pack

-71%

Trolls leker, figurer, figursett og lekesett

Den populære animerte barnefilmen Trolls følger to Trolls, Poppy og Branch, som drar ut på leting for å redde landsbyen deres fra å bli ødelagt av Bergens, skapninger som spiser Trolls for å være lykkelig. Filmen og karakterene har tatt barn og voksne med storm. Bli med Poppy, Branch, Creek, Buggie, DJ Suki, King Peppy, Copper og alle de andre Trollene på nye eventyr. La barna gjenoppleve scener og øyeblikk de husker fra filmen, eller la dem skape sine egne historier med figurer, lekesett og tilbehør. Og med Trollenes hjelp vil de lære om vennskap, samarbeid mot!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
71%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 348,- Du sparer: 248.-
Utsolgt
SKU
23396

DreamWorks’ Trolls, som er laget av folkene bak Shrek, er en hårreisende og respektløs komedie full av utrolige opplevelser og fantastisk musikk.

Trolls, kjent for sitt bustete, fargerike og magiske hår, er de gladeste og lystigste skapningene som noensinne har brutt ut i sang.

  • Settet inneholder trollene Satin og Chenille´s med tilbehør
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellB6563
EAN5010994963507
MerkeTrolls
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.