Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trolls smykkeskrin - med spinnende troll og lyd

Trolls leker, figurer, figursett og lekesett

Den populære animerte barnefilmen Trolls følger to Trolls, Poppy og Branch, som drar ut på leting for å redde landsbyen deres fra å bli ødelagt av Bergens, skapninger som spiser Trolls for å være lykkelig. Filmen og karakterene har tatt barn og voksne med storm. Bli med Poppy, Branch, Creek, Buggie, DJ Suki, King Peppy, Copper og alle de andre Trollene på nye eventyr. La barna gjenoppleve scener og øyeblikk de husker fra filmen, eller la dem skape sine egne historier med figurer, lekesett og tilbehør. Og med Trollenes hjelp vil de lære om vennskap, samarbeid mot!

Vår lavpris: 335,-
Utsolgt
SKU
22138

Smykkeskrin fra Trolls med dansende og smilende troll på toppen.

Når den moromme takten fra sangen "Get Back Up Again" begynner å spille er det vanskelig å unngå at du begynner å danse. Med dette smykkeskrinet kan du nyte melodien fra Dreamworks-filmen, samtidig som du ser Poppy og Branch danse. Du kan åpne den diskre cupcake-formede boksen, og der kan du oppbevare smykkene dine. Resten av smykkene dine kan du legge i skuffen.

  • Det følger også med to ringer
  • Batteribehov: 3 x AAA (følger med)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell65026
EAN886144650260
MerkeTrolls
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.