Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trolls Troll Town collectable figur - Smidge

-55%

Trolls leker, figurer, figursett og lekesett

Den populære animerte barnefilmen Trolls følger to Trolls, Poppy og Branch, som drar ut på leting for å redde landsbyen deres fra å bli ødelagt av Bergens, skapninger som spiser Trolls for å være lykkelig. Filmen og karakterene har tatt barn og voksne med storm. Bli med Poppy, Branch, Creek, Buggie, DJ Suki, King Peppy, Copper og alle de andre Trollene på nye eventyr. La barna gjenoppleve scener og øyeblikk de husker fra filmen, eller la dem skape sine egne historier med figurer, lekesett og tilbehør. Og med Trollenes hjelp vil de lære om vennskap, samarbeid mot!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
55%
Kampanjepris 40,- Vår lavpris: 88,- Du sparer: 48.-
Få igjen på lager
SKU
24773
   

Det er så gøy å samle disse morsomme og fabelaktige figurer. Figurene kommer med vilt, fagerikt hår med tonnevis av stil. Trolls har fortsatt å lære å omfavne sin indre ånd, og la sine indre farger skinne.

Inspirert av filmen om Trolls kommer hver figur med et insekt og lykt slik at du kan spille ut dine favorittscener.

Inneholder:

  • Smidge
Produktdetaljer
ModellB8048
EAN5010994963569
MerkeTrolls
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.