Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trolls Troll Town Small Hair Raising - Tiny Smidge

-52%

Trolls leker, figurer, figursett og lekesett

Den populære animerte barnefilmen Trolls følger to Trolls, Poppy og Branch, som drar ut på leting for å redde landsbyen deres fra å bli ødelagt av Bergens, skapninger som spiser Trolls for å være lykkelig. Filmen og karakterene har tatt barn og voksne med storm. Bli med Poppy, Branch, Creek, Buggie, DJ Suki, King Peppy, Copper og alle de andre Trollene på nye eventyr. La barna gjenoppleve scener og øyeblikk de husker fra filmen, eller la dem skape sine egne historier med figurer, lekesett og tilbehør. Og med Trollenes hjelp vil de lære om vennskap, samarbeid mot!

52%
Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 157,- Du sparer: 82,-
Få igjen på lager
SKU
79391
   

Børste, vri og style Trolls-figurens bøybare hår i de mest stilige hårstilene. Denne bustete figuren er ca. 20 cm høy inkludert det ekstra lange, forlengede Trolls-håret. Du kan også gre og pynte håret med den inkluderte kammen og 3 Fuzzy Flair-deler. 

  • Figur Tiny Smidge
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellC1302
EAN5010993362615
MerkeTrolls

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.