Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Grafix Tryllesett - 150 triks

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 193,-
På lager
SKU
1076
   

Tryllesettet fra Grafix gir deg mye trylling for pengene. En perfekt julegave- eller bursdagsgave. Barn fra 10 år kan lære seg morsomme trylletriks til å imponere venner og familie. Det følger med tryllehatt og hele 150 trylletriks. Supert for den lille tryllekunstneren! Det følger med et instruksjonshefte på engelsk med detaljerte beskrivelser av alle triksene du kan gjøre.

Inneholder:

  • 1 Grafix hobbyeske - tryllesett
  • Brukanvisning på engelsk

Detaljer:

  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell16-0530
EAN5015934677001
MerkeGrafix
Alder10+
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.