Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Twisty Petz Smykke display

Twisty Petz - fra armbånd til figur i en vri!

Twisty Petz er smykker som kan forvandles fra søte figurer til armbånd eller halskjede. Twisty Petz er små, søte figurer som med en liten Twist enkles endres til armbånd og smykker. Figurene finnes i flere versjoner og passer sammen, slik at du kan sette sammen dine helt unike smykker og armbånd! Samle dine Twisty Petz-favoritter!

Vår lavpris: 295,-
På lager
SKU
06193-57
   

Dette smykketreet har plass til mer enn 30 Twisty Petz og er derfor den perfekte plassen for oppbevaring av dine armbånd eller dyr på en dekorativ måte. Twisty Petz kan ta plass i de runde boksene, som et lite hi, og armbåndene kan henges over grenene på treet.

Med dette smykketreet følger det også med en eksklusiv Moonstarr unicorn. Den fabelaktige enhjørningen som glitrer av måneskinn. Ha den som et lite dyr eller sett den sammen til et enestående moonstarr unicorn armbånd.

På smykketreet finnes det også en liten huske og de små Twisty Petzene kan balansere på husken.

Twisty Petz er søte armbånd som kan samles i ulike farger, figurer og fasonger. Hver Twisty Petz kan settes sammen til glitrende armbånd eller de kan gjøres om til søte, små dyr. Med dette smykketreet fra Twisty Petz har du den perfekte oppbevaringen, men også den mest dekorative utstillingen, til dine Twisty Petz.

Innhold:

  • Twisty Petz smykketre
  • Eksklusiv Moonstarr Unicorn Twisty Petz

Detaljer: 

  • Mål: L27,9 x B11 x H30,5 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6053562
EAN778988570531
MerkeTwisty Petz
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.