Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Twisty Petz Twisty Blingz - Ice Queen Kitty og Purple Princess Kitty

Twisty Petz - fra armbånd til figur i en vri!

Twisty Petz er smykker som kan forvandles fra søte figurer til armbånd eller halskjede. Twisty Petz er små, søte figurer som med en liten Twist enkles endres til armbånd og smykker. Figurene finnes i flere versjoner og passer sammen, slik at du kan sette sammen dine helt unike smykker og armbånd! Samle dine Twisty Petz-favoritter!

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
06193-56-1
   

Tilfør dine Twisty Petz noe ekstra med Twisty Petz Blingz! Twisty Petz Blingz inneholder 2 Twisty Petz, 7 tilbehør og en smykkepose som du kan oppbevare dine Twisty Petz i. Du kan tilpasse og endre dine Petz akkurat slik du ønsker deg, med tilbehør, bytt ut haler eller perlekropper - mulighetene er uendelige!

Twisty Petz er smykker som kan forvandles fra søte figurer til armbånd eller halskjede. Når den ikke er i bruk, kan du med en enkel vri gjøre den om til den søte figuren igjen.

Inneholder:

  • Twisty Petz Twisty Blingz Ice Queen Kitty og Purple Princess Kitty
  • 7 tilbehør
  • Smykkepose

Detaljer:

  • Mål: 3,5 x 19 x 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell20118435
EAN778988574522
MerkeTwisty Petz
Alder4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.