Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TY Beanie Boos 23 cm Beaks tukanfugl - medium

Ty Beanie Boos - de myke bamsene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som pute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
05195-120
   

De populære og myke bamsene fra TY Beanie Boos har store øyne og er myke å kose med. Bamsene appellerer spesielt godt til barn, og er et svært populært kosedyr.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har unike navn og en bursdagsdato skrevet på merkelappen som følger med. TY Beanie Boos 23 cm Beaks tukanfugl er en søt bamse som gjerne vil få en ny eier. Kan du ta vare på den? Den trenger masse kos!

  • Det kan være vanskelig å bestemme seg for en favoritt, så hvorfor ikke samle TY Beanie Boos-bamsene å få en mega-søt samling av kosedyr.
  • Størrelse: 23 cm høy
Produktdetaljer
Modell37264
EAN008421372645
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.