Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TY Beanie Boos 70 cm Magic rosa enhjørning - XL

Ty Beanie Boos - den myke bamsen med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer. Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip. Nå kan du samle dem alle!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1174,-
På lager
SKU
05195-134
   

De populære og myke bamsene fra TY Beanie Boos har store øyne og er myke å kose med. Bamsene appellerer spesielt godt til barn, og er et svært populært kosedyr.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har unike navn og en bursdagsdato skrevet på merkelappen som følger med. TY Beanie Boos 70 cm Magic rosa enhjørning er en søt bamse som gjerne vil få en ny eier. Kan du ta vare på den? Den trenger masse kos!

  • Det kan være vanskelig å bestemme seg for en favoritt, så hvorfor ikke samle TY Beanie Boos-bamsene å få en mega-søt samling av kosedyr.
  • Størrelse: 70 cm høy
Produktdetaljer
Modell99993
EAN008421999934
MerkeTy Beanie Boos
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.