Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ty Beanie Boos Slush kosebamse large - grå husky hund med blå øyne - 40 cm

Ty Beanie Boos - de myke bamsene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som pute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 428,-
Utsolgt
SKU
08223-62

Ty Beanie Boos Slush er en hundebamse på 40 cm. Slush forestiller en sibirsk husky med gråhvit pels og isblå øyne som glitrer. Pelsen er myk og hun er en perfekt lekekamerat!

Slush er et modig hundekosedyr med vakre øyne og et hjerte av gull. Hun elsker å følge deg hvor enn du går på eventyr, spesielt om det innebærer å være ute i snøen! Det beste med kosedyr er at de alltid er i nærheten. Her får du en bestevenn å tilbringe tid med, uavhengig av om dere leker sammen eller sover. 

Samle på kosebamser fra Ty for å skape en helt egen kosedyrsamling med alt fra pingviner og ugler til enhjørninger og leoparder.

Inneholder:

  • Ty Beanie Boos Slush kosebamse large

Detaljer:

  • Mål: 40 cm
  • Størrelse: large
  • Bursdag: 30 april
  • Alder: fra 3 år

De populære og myke kosebamsene fra Ty Beanie Boos har store glitrende øyne som skinner, og er perfekte å kose med. Ty Beanie Boos finnes i flere ulike størrelser, varianter og med forskjellige detaljer. Hver figur har sitt eget unike navn og bursdagsdato, samt et lite dikt som står på etiketten som medfølger.

Produktdetaljer
ModellTY37069
EAN8421370696
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.