Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TY Baby Penny pink penguin medium - 23 cm

Ty Beanie Boos - den myke bamsen med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer. Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip. Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 135,-
Få igjen på lager
SKU
10172-86
   

De populære og myke bamsene kommer nå også spesielt for baby. TY Baby er fremdeles supermyke, med litt mindre øyne, og de kan vaskes i maskinen. Plysjbamsene fra Ty Beanie Boos appellerer spesielt godt til barn, og er et svært populært kosedyr. Du finner dem i flere størrelser og varianter.

Hvilken er din favoritt?

  • TY Baby regular er ca 23 cm høy
Produktdetaljer
ModellTY82005
EAN008421820054
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.