Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

UNO Toy Story 4 - kortspill

Disney Pixar Toy Story - lekene dine våkner til liv

Bli med den godhjertede og klassiske cowboyen Woody, astronauten Buzz Lightyear, Mr. Potatohead, Slinky Dog, Rex. Hamm, Bo Peep, og alle de andre karakterene fra Disney Pixar Toy Story på nye eventyr. Utforsk en spennende og magisk verden med snakkende leker og bli med når Andys leker våkner til liv når de er alene. Lekene i Toy Story drar på spennende reiser og opplevelser. Med figurer, figursett, bamser og leker kan du gjenskape øyeblikk fra filmene eller skape dine helt egne historier. Bli med på eventyr sammen med gamle og nye venner som viser Sheriff Woody hvor stor verden kan være for et leketøy.

Vår lavpris: 55,-
På lager
SKU
06195-153
   

Det kjente UNO-kortspillet kommer her med et spennende Disney Pixar Toy Story 4 tema. Basert på den morsomme familiefilmen kommer disse UNO-kortene med morsomme bilder av dine favoritt Toy Story figurer. Det er førstemann til å kvitte seg med alle kortene som vinner, men husk å rope UNO! Kortstokken består av 112 kort og kan spilles av 2 til 10 spillere fra 7 år og oppover.

Innhold:

  • 112 UNO-kort
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-10 stk
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
ModellGDJ88
EAN887961744989
MerkeDisney Pixar Toy Story
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.