Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Verdens underverker - brettspill

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
03193-91
   

Ta en reise jorda rundt og bli kjent med noen av de mest fantastiske og unike severdighetene på planeten vår!

Prøv å gjenkjenne kjente underverk og plassere dem i riktig verdensdel. Hvis du ikke klarer å gjette underverket, kan ledetrådene hjelpe deg med å finne det riktige svaret! 

Spillet inneholder 195 underverk fra alle verdenshjørner, og et kart merket med stedene der de er. Dette er et kunnskapsspill med en underholdende vri, og spillet leveres i en praktisk og kompakt størrelse.

  • Inneholder: 200 kort, 6 verdensdel-brett, verdenskart og spilleregler på norsk
  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 20 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell55790
EAN6416739557908
MerkeTactic
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.