Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Villkatten GO! 100 - det raske og morsomme observasjonsspillet for hele familien

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
01205-05
   

Villkatten GO! er det raske, morsomme og populære observasjonsspillet for hele familien. Det krever både oversikt og konsentrasjon. Snu bildekortet og se hvem som er raskest til å finne motivet på spillebrettet. Spillet består av 100 bilder, og den spilleren som finner flest bilder, vinner. Villkatten utfordrer synet, øye-håndkoordinasjon og refleksene hos både barn og voksne, og siden denne versjonner inneholder færre bilder, er dette også den kjappeste og av de enkleste versjonene av familiespillet.

Inneholder:

Villkatten GO! 100 - familiespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-8 spillere
  • Spilletid: 20 min
  • Alder: fra 4 år

 

Produktdetaljer
Modell18688
EAN8412668186880
MerkeEduca
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.