Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Villkatten mitt første - Peppa Gris brettspill

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
04202-30
   

Villkatten mitt første - Peppa Gris brettspill er morsomt for hele familien.

Morsomt, enkelt og hurtig iaktagelsesspill for hele familien, inkludert de yngste barna. Trekk bildekort, vend kortene, og se hvem som først finner sine motiver på spillbrettet. I denne versjonen er motivene byttet ut med karakterer og detaljer som barna kjenner fra den populære serien om Peppa Gris.

Inneholder:

  • Spillbrett
  • 70 bilder
  • 1 beholder til bildekortene

Detaljer:

  • Spilletid: ca 20 min
  • Antall spillere: 2 - 4
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell18438
EAN8412668184381
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.