Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Virvar familiespill - har du hukommelse som en elefant? - observasjonsspill

-70%

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

70%
Kampanjepris 84,- 284,- Du sparer: 200,-
På lager
SKU
03192-168
   

Virvar er et morsomt og utfordrende hukommelsesspill for hele familien! Har du hukommelse som en elefant? I dette familiespillet har du bare 60 sekunder på deg til å huske hvor de 12 symbolene skjuler seg. Symbolene bytter plass på spillebrettet hele tiden, så her blir det virvar.

Underveis i spillet flytter man brikkene rundt og får ulike oppdrag, slik som å bytte to lokk, gjette hvor symbolet er osv. Svarer man feil mister man et liv. Virvar er et morsomt og utfordrende brettspill for hele familien. Er dere klare til å sjekke hvem som har familiens beste hukommelse?

Inneholder:

  • Virvar familiespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: ca 20 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell610228
EAN7031656102285
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.