Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Vroom - 7 lekebiler - fra 12 mnd.

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
02216-178
   

Vroom Planet gir deg her 7 små lekebiler for de aller minste. Bilene har søte ansikt for fantasifull lek.

La barnet stupe inn i Vroom Planets spennende univers med denne Vroom Planet samleboksen fra Smoby, med hele 7 forskjellige kjøretøy. Med disse bilene kan barnet forestille seg mange spennende historier og eventyr.

Kjøretøyene er ideelle for småbarn takket være deres avrundete former, de er enkle å holde og vil skape glede med sine farger og uttrykk. Barnets stimulerer sine motoriske ferdigheter gjennom bil-lek og fantasi. Kjøretøyene forestiller både passasjerbiler, brannbil, helikopter, taubil og trailer.

Inneholder:

  • 7 Vroom Planet kjøretøy

Detaljer:

  • Mål eske: 21,5 x 6 x 19,5 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell7600120220
EAN3032161202204
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.