Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Go! Go! Smart Wheels 3-pack biler - lys og lyd - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 385,-
På lager
SKU
10202-7
   

Bruk disse Vtech Smart Wheels lekebilene til å aktivere SmartPoint lokasjoner på Go! Go!! Smart Wheels lekesett (solgt separat), og de vil respondere med ulike fraser, sang og lyder. Kjempe morsomt. Bilene er designet for å være håndterlige for de alle minste og passer til barn fra 1 år og oppover. Hver bil kommer i sitt unike tema og her får du tre biler rett fra bybildet. En personbil, en varebil og en dumperbil.

Bilene kan dyttes fremover for å høre morsomme lyder og musikk, dytt en gang til for å legge til lydeffekter. Hver bil har også tre syng-med-sanger og du spiller av sangene ved å trykke inn frontruten på bilene. Disse bilene er perfekte for små hender og store drømmer!

Innhold:

  • 3 Vtech Go! Go! Smart Wheels biler 

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 AAA batterier (2 i hver bil, inkludert) 
  • Språk: Norsk 
  • Mål eske: L23,3 x B7 x H11,2 cm 
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell950-205784
EAN5766181183455
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.