Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Toot-Toot Drivers fjernstyrt racerbil med lyd og musikk - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 334,-
Få igjen på lager
SKU
04217-17
   

Grip tak i kontrollen og kjør racerbilen inn til seier med Vtech Toot-Toot RC SmartPoint Racerbilen! Denne flotte radiostyrte bilen har 3 frekvenser slik at barna kan kjøre om kapp med tre biler om gangen (bilene selges separat). Racerbilen kommer i friske og fine farger, og er designet for å passe små barnehender. Fjernkontrollen er svært enkelt å bruke for de minste med en knapp for fremover, og en knapp for revers. Bilen lager lyder og spiller musikk når den passerer SmartPoints på Vtech Toot-Toot bilbanene (selges separat), og man kan også trykke på frontruten for å høre på de ulike lydene. Bilen er gøy å kjøre alene, sammen med andre radiostyrte Vtech biler, og på de ulike tilhørende bilbanene.

Inneholder:

  • Vtech Toot-Toot radiostyrt racerbil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Språk: norsk
  • 3 frekvenser som lar deg kjøre 3 biler samtidig uten forstyrrelser
  • Kompatibel med andre Vtech biler og bilbaner
  • Alder: fra 1 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (demobatteri inkludert)
Produktdetaljer
Modell950-180333
EAN5766181192266
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.