Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Toot-Toot Drivers G2 blå bil med lyd og musikk - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 154,-
På lager
SKU
04217-18
   

Kjør avgårde med denne lekre G2 bilen fra Vtech Toot-Toot Drivers. Denne lille blå bilen er designet for små barnehender, og vil underholde barnet med flere funksjoner. Kjøretøyet reagerer med morsomme og festlige lyder og musikk når den kjører gjennom SmartPoint lokasjoner på Vtech bilbanene (kjøpes separat). Man kan også trykke på frontruten for å aktivere og høre på de ulike lydene, frasene og musikken, og man kan leke med bilen både alene og sammen med andre Vtech biler og bilbaner. Bilen oppfordrer til fantasifull lek, og er med på å utvikle finmotorikken og kreativiteten til barnet.

Inneholder:

  • Vtech Toot-Toot Drivers G2 bil

Detaljer:

  • Språk: norsk
  • Kompatibel med Vtech bilbaner og lekesett
  • Alder: fra 1 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (demobatteri medfølger)
Produktdetaljer
Modell950-514133
EAN3417765141331
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.