Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Toot-Toot Drivers stor interaktiv garasje med tauebil - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 696,-
På lager
SKU
08195-38
   

Vtech Toot-Toot garasje med 9 SmartPoint lokasjoner for lyd og musikk som engasjerer barnet i nye bileventyr.

Denne interaktive garasjen fra Vtech har tre etasjer for morsom rollelek og læringsglede. Garasjen har 4 elektroniske lokasjoner, med 3 knapper å trykke på, en vekt, en heis til biler, og en utkjørsel som alle aktiverer og spiller av en rekke morsomme lyder og musikk. Garasjeanlegget har også hele 9 SmartPoint lokasjoner som aktiveres i det en Toot-Toot Drivers bil kjører over. Da spilles det ytterligere lyder, musikk og lydeffekter.

Lær farger, tall, setninger og trafikksikkerhet mens du leker. Med denne garasjen følger det også med en søt Toot-Toot Drivers tauebil. Denne bilen kan spille av sanger, ulike uttrykk og den har morsomme lydeffekter. Bilen har 3 syng-med-sanger og 6 melodier. Den lyse og fargerike garasjen er designet for de minste barna og kan være med på å utvikle motoriske ferdigheter, fantasi og lekeglede.

Inneholder:

  • Vtech Toot-Toot Drivers garasje 
  • Vtech Toot-Toot Drivers tauebil

Detaljer:

  • Mål: 55 x 15 x 41,5 cm (LxBxH)
  • Språk: norsk 
  • Alder: fra 1 år
  • Batteribehov: 5 x AAA (inkludert) 
Produktdetaljer
Modell950-180033
EAN5766181186166
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.