Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Toot-Toot Drivers sykebil med lyd og musikk - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 143,-
Utsolgt
SKU
04217-14

Alle byer trenger en sykebil, og denne gule sykebilen passer perfekt til alle Vtech bilbanesettene. Sykebilen fra Vtech Toot-Toot Drivers er en gul SmartWheels bil som reagerer med forskjellige lyder og musikk på norsk når den passerer SmartPoints på en Vtech bilbaner (kjøpes separat). Man kan også trykke på frontruten for å aktivere lydene. Ambulansebilen er designet for små barnehender, og er med på å utvikle finmotorikken og kreativiteten til små barn.

Inneholder:

  • Vtech Toot-Toot Drivers sykebil

Detaljer:

  • Språk: norsk
  • Kompatibel med Vtech bilbaner og lekesett
  • Alder: fra 1 år
  • Batteribehov: 2 x AA (demobatteri inkludert)
Produktdetaljer
Modell950-119733
EAN5766181183417
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.