Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader garasje med 3 etasjer - lekesett med 3 biler

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 395,-
På lager
SKU
03217-132
   

Wader standard garasje lekesett er det ultimate parkeringshuset som byr på 3 etasjer med bilmoro. Dette garasjesettet har alt man trenger til morsom og fantasifull lek tilgjengelig på ett sted. Parkeringshuset har mange funksjoner, som en heis som kan frakte bilene mellom alle tre etasjene, en beninpumpe for å fylle drivstoff, og en servicestasjon.

Lekesettet oppmuntrer til kreativ lek, og er med på å forberer barnas fimotoriske ferdigheter med sine multifunksjoner. Garasjen kommer med tre lekebiler, og er i tillegg kompatibel med andre små lekebiler. Parkeringsgarasjen er laget i høykvalitetsplast som ikke falmer i fargen ved soleksponering, og settet er både holdbart, stabilt og lett å rengjøre. Et perfekt lekesett å leke med både alene og sammen med andre.

Inneholder:

  • Wader 3-etasjes parkeringsgarasje med heis og andre funksjoner
  • 3 små lekebiler

Detaljer:

  • Mål: 40 x 60 x 18 cm (LxHxB)
  • Kompatibel med andre små lekebiler, eksempelvis Hot Wheels biler
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell37893
EAN4810344037893
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.