Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader min første søppelbil 20 cm - gul

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
03217-137
   

Med denne gule søppelbilen med røde detaljer fra Wader kan barna fjerne søppel og avfall og samtidig ha det gøy. Bilen kommer i knallsterke farger som trekker til seg oppmerksomhet, og er laget av solid høykvalitetsplast. Bilen kommer med en søppelbøtte som kan tømmes i søppelcontaineren ved hjelp av den bakmonterte søppelspann-tømmeren. Når du har fylt opp søppelbilen må du kjøre til gjenvinningsstasjonen og tømme søplet. Det gjør du ved å tippe containerhengeren bakover og åpne bakluka slik at søplet renner ut av seg selv. Så snart du har tømt bilen, er du klar for ny søppelrunde.

Inneholder:

  • Wader min første søppelbil
  • Søppelspann

Detaljer:

  • Mål: 12 x 12 x 20 cm
  • Farge: gul
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell9609
EAN4810344009609
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.