Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Wader motorsykkel og balansesykkel for de minste

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 477,-
Få igjen på lager
SKU
03217-130
   

Denne sportslige motorsykkelen for de minste er en ideell balansesykkel for ditt eventyrlystne barn. Den er laget av robust kvalitetsplast og er av den grunn meget holdbar. Setet er svakt krummet for behagelig bruk, og det autentiske designet gjør at det nesten virker som at barnet kjører en ekte motosykkel. De brede dekkene sørger for mer stabilitet slik at det er vanskeligere å bikke over. Det er derfor en ypperlig balansetreningssykkel for små barn.

Inneholder:

  • Wader motorsykkel og balansesykkel i ett

Detaljer:

  • Mål: 63 x 37,5 x 44 cm (LxBxH)
  • Brede dekk for balanse
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell37923
EAN4810344037923
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.